‘Karadeniz Workshop Samsun' Festivali OMÜ Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi

Author: doganbaydal | Date: October 25, 2022

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Yabancı Diller Yüksekokulu’nun ev sahipliğinde, Oxford Üniversitesi Yayınları tarafından ‘Karadeniz Workshop Samsun Festival’ etkinliği düzenlendi.

Öğretim, ölçme değerlendirme, teknolojinin dil öğretiminde kullanılması, hibrit öğretim, test tasarımı ve üretime dayalı becerilerin değerlendirilmesi konularını içeren atölyelerden oluşan etkinlik, OMÜ Atatürk Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirildi. Etkinliğe, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Havva Nur Bozdoğan, Nick Manthei, Sema Bülbül, Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Samsun Üniversitesi, Sinop Üniversitesi, Amasya Üniversitesi, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi’nden öğretim üyeleri katılım sağladı.

Açılış konuşmasını yapan Bozdoğan, ‘’Yapılan bu atölye çalışmasının ve projenin başka projeler için bir başlangıç olmasını temenni ediyorum. Konuşmacı arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyor ve güzel bir etkinlik olmasını diliyorum. Etkinliği düzenleyen kurum ve kuruluşlara teşekkürlerimi iletiyorum.” ifadelerini kullandı.

Dört oturumdan oluşan eğitimde, atölyeleri, Kıdemli Profesyonel Gelişim Danışmanı Nick Manthei ve Sema Bülbül yönetti. Yapılan atölye çalışmalarının değerlendirilmesi için etkinlik sonrası çevrimiçi seminerler planlandı. Etkinlik konuşmacılara OMÜ fidan sertifikalarının takdim edilmesi ile sona erdi.