Oryantasyon Programları

Yazar: doganbaydal | Tarih: 16 Ekim 2022

17-21 Ekim 2022 tarihlerinde, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde (AKM), Üniversitemiz bünyesindeki bölüm ve programlara 2022-2023 eğitim-öğretim yılı başında kayıt yaptıran 1. sınıf öğrencilerimize yönelik oryantasyon programları, yapılacak.

Oryantasyon programı ile Üniversitemiz yükseköğretim programlarına kayıtlanan öğrencilerin Üniversitemiz ve şehrimizin sunduğu hizmetler hakkında bilgi sahibi olmaları sağlanarak, nitelikli ve psiko-sosyal yönden etkili bir eğitim-öğretim dönemi geçirmeleri hedeflenmekte. Oryantasyon programında Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı, Psikoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi, Sürekli Eğitim Merkezi, Uzaktan Eğitim Merkezi, Kariyer Merkezi, Mezunlar Koordinatörlüğü ve Teknoloji Transfer Ofisi; öğrencilerimize sağladıkları imkânlar hakkında tanıtıcı bilgi içeren sunumlar gerçekleştirecek.

Oryantasyon programında ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi, İl Sağlık Müdürlüğü, Samsun Emniyet Müdürlüğü, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, Genç Yeşilay ve Genç Kızılay tarafından OMÜ AKM fuaye alanında stant açılarak öğrencilerimize bilgilendirme yapılacak.