Oxford University Press Çalıştayı

Yazar: dozal | Tarih: 1 Nisan 2022

WhatsApp%20Image%202022-03-31%20at%2019.04.20%20%281%29 Yüksekokulumuzun davetlisi olarak gelen Andrew Bosson iki oturumdan oluşan “Managing online learning” ve “Blended Learning – lesson implementation through skills and grammar” çalıştayını İngilizce öğretim elemanlarının katılımıyla 31.03.2022 Perşembe günü gerçekleştirdi.

Pandemi ile birlikte hayatımıza giren uzaktan eğitim, günümüzde örgün eğitime bir alternatif olarak tercih edilmeye devam etmekte ve önemini gittikçe arttırmaktadır. Dolayısıyla, teknolojiye ayak uydurmak ve eğitim alanındaki yenilikleri takip etmek bir zorunluluk haline gelmektedir. Yüksekokul olarak biz de eğitimdeki yenilikleri takip etmek üzere uzaktan eğitim ile dil öğretimi konulu etkinlikte bir araya geldik. Çalıştaya katılan öğretim elemanları etkinliğin eğlenceli ve verimli geçtiğini ifade ettiler.