Yazar: dozal | Tarih: 15 Mayıs 2022

OMÜ-TTO çatısı altında ÜSİ ve Ticaretleştirme, Proje ve Danışmanlık, FSMH ve Sözleşme Yönetimi Birimleri tarafından 13 Mayıs 2022 Cuma günü Yüksekokulumuzda akademisyen ve öğrencileri bilgilendirme amaçlı bir toplantı gerçekleştirilmiştir. Birimlerin faaliyetleri hakkında yapılan bilgilendirmeden sonra akademisyen ve öğrencilerin merak ettikleri proje hazırlama ve patentlendirme ile ilgili sorular birim sorumluları tarafından cevaplandırılmıştır. Katılımın yüksek olduğu toplantı hem akademisyenler hem de öğrenciler açısından çok verimli geçmiştir. Toplantıyı organize eden ÜSİ ve Ticaretleştirme, Proje ve Danışmanlık, FSMH ve Sözleşme Yönetimi Birimleri ve Yüksekokulumuza gelerek toplantıyı gerçekleştiren birim sorumlularına teşekkür ederiz.