YDYO Müdürü Doç. Dr. Emrah EKMEKÇİ TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında öğrencilerle buluştu.

Yazar: doganbaydal | Tarih: 5 Ocak 2024

TÜBİTAK Bilim Söyleşileri kapsamında Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Emrah EKMEKÇİ 29 Kasım 2023 tarihinde Canik Demirci İlk ve Ortaokulu’nda “Yabancı Dil Öğreniminde Etkili Teknoloji Kullanımı” başlıklı söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşide öğrencilerin yabancı dil öğrenirken teknolojiyi etkili bir şekilde nasıl kullanmaları gerektiği üzerinde duruldu. Örnek internet siteleri ve mobil uygulamaların tanıtıldığı etkinlikte yapay zekâ destekli araçların yabancı dil öğrenimine entegrasyonu da ele alınarak öğrencilere örnek uygulamalar yaptırıldı. Etkinlik sonunda Okul Müdürü Veysel Kırman ve Okul Etkinlik Yöneticisi sınıf öğretmeni Serap Çalışkan Doç. Dr. Emrah Ekmekçi’ye plaket ve teşekkür belgesi takdim ettiler.