Öğrencilerimize 2019-2020 Yılsonu Sınavı için Başarı Dileklerimiz ve Önemli Hatırlatmalar

Yazar: dozal | Tarih: 20 Mayıs 2020

Sevgili Yabancı Dil Hazırlık Sınıfları Öğrencileri,

Bütün bir yıl göstermiş olduğunuz çaba ve çalışma için teşekkür ederiz. En büyük dileğimiz, yarın yapılacak olan yılsonu sınavından sonra bölümlerinize geçmenizdir.

Sizleri Yabancı Diller Yüksekokulunda ağırlamak bizler için bir onurdu. Dileriz hepiniz istediğiniz hedef davranışlara ve kazanımlara ulaşmışsınızdır.

Hepinize yarınki sınavda üstün başarılar dileriz.

Bildiğiniz gibi geçen hafta sınava ilişkin ayrıntıları Yüksekokul web sayfamızda ilan etmiştik. Ayrıntıları hatırlamak için aşağıdaki bağlantıyı lütfen tekrar gözden geçiriniz:

2019-2020 Akademik Yılı Yılsonu Sınavı Duyurusu

Ayrıca, üç oturumdan oluşan çevrimiçi (online) sınavın güvenliği açısından, aşağıdaki kurallara uymanızı önemle rica ederiz:

1. Sınav başlamadan önce, bilgisayarınızda UZEM sistemini açarak, bilgisayarınızı sınava hazır hale getiriniz.
  2. Bilgisayarınızın enerji desteğini, tüm sınav boyunca kesintiye uğramayacak ve yeterli olacak biçimde sağlayınız.
  3. Sınavınızı alırken dikkatinizi dağıtmayacak ve yalnız olduğunuz bir alan seçiniz.
  4. Sınav sonunda ek süre verilmeyeceği için, sınav süresince sadece sınava odaklanınız.
  5. Her sınav oturumundan sonra, ihtiyaçlarınız için 10 dakika ara verilecektir. Süreye özen göstermenizin, alacağınız sınavın süresini etkin kullanmanız açısından önemli olduğunu unutmayınız.
  6. Her oturumun sonunda, cevaplarınızı gönderdiğinizden emin olunuz.

Yabancı Diller Yüksekokulu