Macmillan English Campus çevrim içi platformu ile uzaktan İngilizce eğitim programında yaşanan gecikme ile ilgili duyuru

Yazar: dozal | Tarih: 8 Nisan 2020

Macmillan English Campus çevrim içi platformu ile uzaktan İngilizce eğitim programına kayıt yaptırmış olan Üniversitemizin değerli mensupları,

İçinde bulunduğumuz hassas günlerde, Üniversitemizden kaynaklanmayan sebeplerden dolayı, ne yazık ki, Nisan ayında başlayacağı duyurulan online eğitime henüz başlanamamıştır. Macmillan Yayınevi merkezinin bulunduğu İngiltere'de yaşanan olağanüstü olumsuz gelişmelerden dolayı, kurs süreci başlatılamamıştır ve halen kursa başlangıç verilmesi beklenmektedir.

Tüm dünyayı ve ülkemizi etkileyen Covid-19 pandemisi sürecinde yaşanan gecikmelerden dolayı gösterdiğiniz anlayış için teşekkür ederiz.