İSTEĞE BAĞLI HAZIRLIK EĞİTİMİ ALMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

Yazar: dozal | Tarih: 20 Eylül 2019

2019-2020 Akademik Yılında, Üniversitemize yeni kayıt yaptırmış olan öğrencilerimizden, İsteğe Bağlı Hazırlık (İBH) sınıflarında eğitim almak isteyen öğrencilerimizin, 23 Eylül 2019 Pazartesi günü saat 10.00'da Yabancı Diller Yüksekokulu dersliklerinde (İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi giriş katında) yapılacak olan düzey belirleme sınavına girmeleri gerekmektedir.

İsteğe Bağlı Hazırlık sınıfı kontenjanı 90 kişi ile sınırlıdır. 23 Eylül günü yapılacak olan düzey belirleme sınavında, başarı sırasına göre ilk 90 kişi içerisinde yer alan öğrencilerimiz, İBH sınıflarında eğitim almaya hak kazanacaktır. Sınav sonrası yine Yüksekokulumuzun web sayfasından asil ve yedek öğrenci listeleri yayınlanacaktır.