İngilizce Tıp Programı Hazırlık Sınıfı Öğrencilerimiz Fakülteleriyle Kucaklaştı

Yazar: dozal | Tarih: 18 Kasım 2019

İngilizce Tıp Programı Hazırlık Sınıfı öğrencilerimizin fakülteleriyle tanışmaları için, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğünün talebi üzerine, Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Levent Güngör bir tanıtım toplantısı düzenlendi.

Yabancı Diller Yüksekokulunda gerçekleşen toplantıda, Prof. Dr. Levent Güngör'ün yanı sıra, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nalan Kızıltan, İngilizce Tıp Programı hazırlık sınıflarında ders veren öğretim görevlileri ve öğrenciler yer aldı.

Prof. Dr. Güngör öğrencileri İngilizce Tıp Programı ve Tıp Fakültesi hakkında bilgilendirirken, fakültelerindeki başarıları açısından, hazırlık sınıflarında aldıkları yabancı dil eğitiminin önemi ve gerekliliğine de vurgu yaptı.

Öğrencilerimizin son derece bilgilendirici ve yararlı bulduklarını belirttikleri toplantı, soru-cevap bölümüyle sona erdi.