Hazırlık Sınıfları Sınıf Listeleri ve Ders Programları

Yazar: doganbaydal | Tarih: 5 Ekim 2023

• İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları, İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Tıp programı hazırlık sınıfları birlikte eğitim alacaklardır ve MELT Grupları olarak adlandırılacaklardır.

• İngilizce İktisat programı ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği hazırlık sınıfları birlikte eğitim alacaklardır ve VEM Grupları olarak adlandırılacaklardır.

• MELT Grupları Yabancı Diller Yüksekokulu binasında bulunan dersliklerde; VEM Grupları Türkçe Öğretim Merkezi (TÖMER) binası 3. ve 4. katında bulunan dersliklerde eğitim alacaklardır.

• Fransızca Öğretmenliği ve Almanca Öğretmenliği hazırlık sınıfları Yabancı Diller Yüksekokulu binasında bulunan dersliklerde eğitim alacaklardır.

Aşağıdaki bağlantıları kullanarak sınıf listelerine ve ders programlarına ulaşabilirsiniz.

İsteğe Bağlı Hazırlık Asil ve Yedek Liste.pdf

MELT Grupları_ Sınıf Listeleri.pdf