HAZIRLIK SINIFI OKUYACAK ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

Hazırlık sınıfı okuyacak öğrencilerimize önemli duyuru:

1. 27-28 Eylül 2022 tarihinde yapılan muafiyet sınavında başarısız olmuş öğrencilerin 4 Ekim 2022 Salı günü saat 10:00’da YDYO binasında yapılacak olan Düzey Belirleme Sınavına girmeleri zorunludur. Sınava girmeyen öğrenciler en alt seviye sınıflara yerleştirilecektir.

2. 5 Ekim 2022 Çarşamba günü hazırlık okuyacak öğrencilerin sınıfları ve kullanacakları ders materyalleri yayınlanacaktır.

3. Tüm hazırlık sınıfı öğrencilerinin (5 Ekim'de yapılacak sınav sonucunda kabul alan İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfı öğrencileri dahil) 6 Ekim 2022 Perşembe günü saat 10.30 da YDYO binası 3. kat Konferans salonunda yapılacak olan oryantasyon toplantısına katılmaları gerekmektedir.

4. Almanca Öğretmenliği hazırlık öğrencileri TÖMER binası 3. katta ders göreceklerdir.

5. Fransızca Öğretmenliği hazırlık öğrencileri TÖMER binası 3. katta ders göreceklerdir.