Biniş Takdim Töreninde Yer Alan Öğretim Üyelerimiz

Yazar: dozal | Tarih: 17 Ocak 2020

Ondokuz Mayıs Üniversitesinde Eylül 2018 ile Aralık 2019 tarihleri arasında akademik aşama kaydeden öğretim üyeleri, geleneksel “Biniş Takdim Töreni”yle binişlerini (cübbe) giydi.

OMÜ Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleşen törene; Samsun Valisi Osman Kaymak, Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Vedat Ceyhan, Prof. Dr. Mehmet Kuran ve Prof. Dr. Mehmet Ali Cengiz, kamu kurum temsilcileri, idari ve akademik personel, biniş giyen öğretim üyeleri ile aileleri katıldı.

Rektör Prof. Dr. Sait Bilgiç'in açılış konuşmasını yaptığı törende, Yüksekokul Müdürümüz Prof Dr. Nalan Kızıltan ve Mütercim-Tercümanlık Bölümü öğretim elemanlarımız Dr. Öğretim Üyesi Betül Özcan Dost, Dr. Öğretim Üyesi Adnan Oflaz, Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Derviş Müezzin ve Dr. Öğretim Üyesi Hasan Selim Kıroğlu binişlerini giydi.