2019-2020 Akademik Yılı Yılsonu Sınavına Giremeyen Öğrencilerimiz için Mazeret Sınavı Duyurusu

Yazar: dozal | Tarih: 24 Mayıs 2020

21 Mayıs 2020 Perşembe günü UZEM teknik desteğiyle yapılan, 2019-2020 Akademik Yılı, Yılsonu Sınavına giremeyen öğrencilerimiz için mazeret sınavı yapılacaktır.

Herhangi bir sebepten sınava girememiş olan öğrencilerimizin, mazeretlerini detaylı bir şekilde açıklayan bir dilekçeyi, koordinatör öğretim görevlilerinin e-mail adreslerine en geç 27.05.2020 tarihine kadar yollamaları gerekmektedir.

Eğer UZEM üzerinden yapılan yılsonu sınavına herhangi bir teknik sebeple katılamamış olan ya da katılıp sınavın herhangi bir aşamasında sınava devam edememiş olan öğrenciler varsa, bu öğrencilerin de dilekçelerine sınavın hangi aşamalarına katılabildiklerini, hangi aşamada sorun oluştuğunu ayrıntılı bir biçimde yazmaları gerekmektedir.