2019-2020 Akademik Yılı İkinci Ara Sınavı ile İlgili Önemli Duyuru

Yazar: dozal | Tarih: 30 Nisan 2020

Değerli Öğrencilerimiz,

Öncelikle henüz tamamlamış olduğunuz, 2019-2020 Akademik Yılı İkinci Ara Sınavı'nın çok iyi geçmiş olmasını ve başarılı sonuçlar almanızı dileriz.

Herhangi bir sebepten sınava girememiş olan öğrencilerimizin, mazeretlerini detaylı bir şekilde açıklayan bir dilekçeyi, koordinatör öğretim görevlilerinin e-mail adreslerine en geç 02.05.2020 tarihine kadar yollamaları gerekmektedir.

Eğer UZEM üzerinden yapılan ara sınava herhangi bir teknik sebeple katılamamış olan ya da katılıp sınavın herhangi bir aşamasında sınava devam edememiş olan öğrenciler varsa, bu öğrencilerin de dilekçelerine sınavın hangi aşamalarına katılabildiklerini, hangi aşamada sorun oluştuğunu ayrıntılı bir biçimde yazmaları gerekmektedir.

Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlüğü