Fransızca Mektup Arkadaşlığı Projesi

2016-2017 akademik yılında Yüksekokulumuz Fransızca Hazırlık öğrencileri ile Özel Altınşehir Okulları 7. Ve 9. sınıf öğrencileri arasında Yüksekokulumuz okutmanlarından Tülay TÜTÜNCÜ koordinatörlüğünde “Mektup Arkadaşlığı Projesi” yürütüldü. Amacı, öğrencilerimize Fransızca yazma ve okuma becerilerini geliştirme fırsatı vermek olan proje, Aralık 2016 tarihinde yılbaşı kutlaması ile başladı. İlk yazışmalarda, öğrencilerimiz kendilerini tanıtıp 7. Ve 9. sınıf öğrencilerine okuldaki koordinatör öğretmen Mine KOÇHAN aracılığıyla küçük hediyeler yolladılar ve yazışmalar koordinatör öğretmenlerin güdümünde bahar yarıyılı boyunca devam etti. Öğrencilerimizin yabancı dil gelişimine olumlu katkıda bulunduğu gözlemlenen projenin sürdürülmesi planlanmaktadır. Bu önemli projeyi yürüten Fransızca Hazırlık Koordinatörü Okutman Tülay TÜTÜNCÜ ve projede yer alan Fransızca Hazırlık öğrencilerimize teşekkür ederiz.