5ı Yabancı Dil Muafiyet Sınavı Sonuçları

Üniversitemiz Ortak Dersler Bölümü'nün sorumluluğunda yapılan 5ı Ortak Yabancı Dil dersi muafiyet sınavı sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

NOT:
1) 60 puan ve üzeri BAŞARILI sayılmaktadır.

2) Sınav sonuçlarının TC Kimlik numaraları açık bir biçimde ilan edilmesi sakınca arz ettiğinden, sonuçlar sadece isimler ve okullar üzerinden ilan edilmiştir.

Ancak kimi öğrenciler kodlama işlemini doğru yapmadığı için isimlerindeki harfler eksik çıkmıştır.

Herhangi bir karışıklığa meydan vermemek için, sonuçların TC Kimlik numaraları ile birlikte yer aldığı listeler, ilgili fakülte ve meslek yüksekokullarına gönderilmiştir. Bu nedenle sonuçlarla ilgili tüm sorularınızda kendi fakülte / yüksekokul / meslek yüksekokulunuzun öğrenci işleriyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.