2017-2018 AKADEMİK YILI DERS KİTAPLARI İLE İLGİLİ DUYURU

2017-2018 Akademik Yılı’nda Yabancı Diller Yüksekokulu İngilizce, Almanca, Fransızca Zorunlu Hazırlık Sınıflarında ve İngilizce İsteğe Bağlı Hazırlık (IBH) sınıflarında okutulacak ders kitapları kitap komisyonu tarafından belirlenmiş, Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından onaylanmış ve Üniversitemiz Rektörlük Makamı'nın bilgisine sunulmuştur.

İngilizce Hazırlık (Zorunlu ve IBH) öğrencileri, başlangıç düzeylerini 18.09.2017 tarihinde yapılacak Düzey Belirleme Sınavından sonra (Placement Test) öğreneceklerdir. Düzey Belirleme Sınavı’nın saati ve yeri için www.ydyo.omu.edu.tr adresinden duyurular kısmını takip ediniz.

Kitap listeleri, öğrencilerin başlangıç düzeyine göre düzenlenmiştir. Öğrencilerimiz, ders kitaplarını kendileri sağlamakla sorumludurlar.

Almanca Zorunlu Hazırlık Ders Kitapları

Fransızca Zorunlu Hazırlık Ders Kitapları